SLOVENSKE PESMI SLOVENSKA GLASBA

SLOVENSKE PESMI - SLOVENSKA GLASBA za žur, Rojstni dan, Poroko, prvi pes...

NAJLEPŠE SLOVENSKE PESMI 

Slovenska zabavna glasba je raznolika in bogata, z različnimi žanri in izvajalci, ki so pridobili priljubljenost tako v Sloveniji kot tudi v drugih delih sveta. Slovenska popularna glasba zajema širok spekter glasbenih žanrov in izvajalcev ter se nenehno razvija in prispeva k bogatemu glasbenemu doprinosu krajem Slovenije. Glasbeniki iz različnih žanrov in generacij nadaljujejo s ustvarjanjem glasbe in izražanjem svojih umetniških vizij.

SEZNAM PESMI:

Seznam slovenskih in ostalih pesmi glasbenega repertoarja skupine OBJEM Band najdete v našem glasbenim programu, kjer je zbrana večina pesmi katere izvajamo na nastopih.

Naš glasbeni program je zelo obširen zato se z vsakim naročnikom posebej dogovorimo o njegovih željah in mu v skladu s tem tudi igramo.

Slovenske pesmi slovenska glasba Poroke Abrahama Zabave Rojstni dan Plesni večer Praznovanja Žur

Ljubezen iz šolskih dni

Slovenske pesmi Slovenska glasba

poročna pesem za prvi ples

Slovenska glasba

Kam le čas beži

Slovenske pesmi za rojstni dan

Čerbelar - Čebelice

Najlepše slovenske pesmi

Najlepše slovenske pesmi

Cinca Marinca

Šaljive slovenske pesmi

Pegasto dekle

Zabavne pesmi

Nekoč, ko zbral bom ves pogum

Sproščujoča glasba

Adijo pa zdrava ostani

Glasba za umirjanje

Ostale Slovenske pesmi izvedbi glasbene skupine OBJEM Band lahko poslušate na našem Youtube kanalu:

SLOVENSKE PESMI SLOVENSKA GLASBA za Poroke Abrahama Zabave Rojstni dan Plesni večer Praznovanja

Slovenske pesmi, Slovenska zabavna glasba

NEKAJ O SLOVENSKI GLASBI

Pop in rock: Pop in rock glasba sta pomembna dela slovenske popularne glasbe. Številni izvajalci, kot so Tabu, Nina Pušlar, Kingston, in Zablujena generacija, ustvarjajo pesmi v teh žanrih. Nekateri izmed njih so dosegli tudi mednarodno prepoznavnost in sodelovali z znanimi tujimi glasbeniki.

Kantavtorji: V Sloveniji je tudi močna tradicija kantavtorjev, glasbenikov, ki pišejo lastne pesmi in jih izvajajo ob spremljavi kitare ali klavirja. Na tem področju so izstopali glasbeniki, kot so Anika Horvat, Jan Plestenjak, Alya, in drugi.

Pop glasba v tujem jeziku: Nekateri slovenski izvajalci so se odločili za petje v tujih jezikih, predvsem v angleščini. To je omogočilo širšo mednarodno prepoznavnost in priljubljenost, kot je na primer Omar Naber, ki je zastopal Slovenijo na tekmovanju za Pesem Evrovizije.

Televizijski talenti: Slovenija ima različne televizijske glasbene šove, ki so pomagali odkriti nove glasbene talente. Nekateri zmagovalci ali udeleženci takih šovov so postali priljubljeni izvajalci, kot je Zala Kralj, ki je s svojo skupino Zala Kralj & Gašper Šantl predstavljala Slovenijo na Pesmi Evrovizije.

Glasbeni festivali: V Sloveniji potekajo različni glasbeni festivali, na katerih izvajalci tekmujejo in se predstavljajo širšemu občinstvu. Eden izmed najbolj znanih festivalov je EMA, na katerem izberejo slovenskega predstavnika za Pesem Evrovizije.

SLOVENSKE PESMI SLOVENSKA GLASBA za Poroke Abrahama Zabave Rojstni dan Plesni večer Praznovanja

Slovenske pesmi slovenska glasba za poroke abrahama rojstni dan zabave praznovanja zur