DOBER ANSAMBEL ZA ABRAHAMA | Živa glasba za abrahama | Muzikanti za abrahama

Praznovanje abrahama oziroma 50 rojstnega dne je nekakšna prelomnica v življenju. Danes pri 50 letih izgledajo ljudje še mladostni, zato ima rojstnodnevna zabava za abrahama  še poseben čar.  Gre za  poseben edinstven življenjski dogodek in tu nastopa pogosto tudi glasbena skupina. Dober ansambel za abrahama, ki ima izkušnje z igranjem na abrahamih, bogat glasbeni program ter dobro animacijo lahko vaš edinstveni, dogodek v katerega ste vložili ogromno časa in energije, izpelje tako, da vam in vašim najdražjim ostane še dolgo v prijetnem spominu.

Dober ansambel za abrahama

Hojla drija drinka drinka čin čin čin

50 rojstni dan

Prišel je abraham

Dober ansambel za abrahama

Kam le čas beži

Praznovanje okrogle obletnice (Zabava za 20, 30, 40, 50, 60, 70.. let)

Poleg abrahama so v našem življenju še posebej pomembne zanimive »okrogle obletnice«, npr. 30, 40, 50, 60, 70 let, saj takrat slavljeneci  običajno organizirajo nekoliko večjo zabava. 

Na teh obletnicah zabavah pa ima prav tako svoj poseben čar živa glasba – Dober band za abrahama, ki poskrbi, da se praznovanje dvigne na popolnoma drug nivo in da zdolgočaseni gostje  ne odidejo takoj po večerji domov, Zabava običajno vključuje veliko plesa, smeha in zabave. Skupina OBJEM vam tako popestrimo dogajanje z glasbo, povezovanjem in igrami.

OTVORITVENI PLES:

Tudi na obletnicah ima slavljenec običajno otvoritveni solo ples z svojo ženo oziroma sopotnico. Dalje sledi ples in zabava za vse goste. Z izvajanjem glasbe dobra glasbena skupina (ki pa mora imeti res izjemen glasbeni program) ustreže večini poslušalcem, kot tudi plesalcem. 

ZABAVNE IGRE

Določeni slavljenci želijo imeti na svojem praznovanju tudi razne družabne zabavne igre. Rade volje jim ustrežemo in izredno pazimo pri izbiri iger. Predvsem nam je pomembno da se gostje v naši družbi  dobro počutijo in posebej pazimo, da ne bi v sklopu iger bila katerakoli oseba užaljena.

Dober ansambel za abrahama

Posnetki iz slavja

Glasbeniki za rojstni dan

Pesem abrahamu

ANSAMBEL ZA ABRAHAMA CENA

V zadnjih letih  so zaradi poplave glasbenikov (posebej še amaterskih, ki poleg svoje dejavnosti še malo muzicirajo in si tako dvignejo standard) cene glasbenih skupin močno znižale in se nahajajo približno na polovični vrednosti izpred 10 ali več let nazaj. 

Prihaja celo do take anomalije, da vam bo posamezni DJ (ki mu je bilo največje delo to, da je komade download-al iz you tuba) zasolil večjo ceno, kot cel band in vam na koncu še razlagal kako je ugoden in vreden vsakega evra. 

Glede na to da so danes cene glasbenih izvajalcev izredno nizke ni pametno gledati na najnižjo ceno, saj za par 100€ več dobite dobro glasbeno skupino z bogatimi izkušnjami.  Bodite prepričani, da ima določen izvajalec najnižjo ceno z razlogom in ne zato, ker vas ima rad. (Žal, ko je band na vaši zabavi postavljen in kmalu hitro ugotovite, da ste ga pri izbiri glasbe polomili je za vas prepozno in tega se tudi taki glasbeniki zavedajo.)

Pri odločitvi glede izvajalca, ki je v največji meri zaslužen za vašo dobro zabavo glejte namesto nizke – zmerno ceno  predvsem pa preverite reference banda (ansambla):

1.Koliko let je izvajalec v tem poslu
2. Koliko abrahamov, porok zabav je izvajalec že odigral. (Verjetno ne želite izvajalca, ki na vašem cenjenem dogodku nabira izkušnje)
3. Kaj pravijo o njemu njegove stranke. (so zadovoljne ga priporočajo naprej)
4. Kakšen je njegov odnos do glasbe (Koliko zgoščenk je izdal, sodeloval na kakem festivalu, časopisni članki, TV nastopi…)
5. Ali sploh ima ta glasbena skupina tak glasbeni program, ki vas zanima (če ste si zaželeli dobro zabavno glasbo nato pa najamete čiste narodnjake – verjemite, da tudi njihove zabavne skladbe zvenijo tako, kot bi igrali narodnjake.) Sicer je tu napaka vaša, ker band je lahko dober samo niste pravilno izbrali in to ni to, kar vas zanima.

 

ABRAHAM

Dober ansambel za abrahama

Mutikanti za abrahama