DOBER ANSAMBEL ZA ABRAHAMA

ABRAHAM DOBER ANSAMBEL ZA ABRAHAMA

V kolikor ste se odločili praznovati abrahama  in imeti slavje v širšem obsegu je dober ansambel za abrahama pomembni element, ki bistveno popestri vaše praznovanje. Pomembno je izbrati dobro glasbo – glasbeno skupino za praznovanje abrahama, ki bo ustrezala vašem okusu in okusu vaših gostov.

Praznovanje abrahama oziroma praznovanje 50 rojstnega dne je nekakšna prelomnica v življenju. Danes pri 50 letih izgledajo ljudje še mladostni, zato ima  zabava za abrahama  še poseben čar.  Gre za  poseben edinstven življenjski dogodek in tu ima posebno mesto tudi glasbena skupina. Dober ansambel za abrahama, ki ima izkušnje z igranjem na abrahamih, bogat glasbeni program ter dobro animacijo lahko vaš edinstveni, dogodek v katerega ste vložili ogromno časa in energije, izpelje tako, da vam in vašim najdražjim ostane še dolgo v prijetnem spominu.

Pesem za abrahama

Ansambel za Abrahama

Prišel je Abraham

Ansambel za 50 let

Kam le čas beži

Pesem za Abrahama

Praznovanje za 50 rojstni dan

Poleg abrahama so v našem življenju še posebej pomembne zanimive »okrogle obletnice«, npr. 30, 40, 50, 60, 70 let, saj takrat slavljeneci  običajno organizirajo nekoliko večjo zabava. 

Na teh obletnicah zabavah pa ima prav tako svoj poseben čar živa glasba – Dober band za abrahama, ki poskrbi, da se praznovanje dvigne na popolnoma drug nivo in da zdolgočaseni gostje  ne odidejo takoj po večerji domov, Zabava običajno vključuje veliko plesa, smeha in zabave. Skupina OBJEM vam tako popestrimo dogajanje z glasbo, povezovanjem in igrami.

OTVORITVENI PLES:

Tudi na obletnicah ima slavljenec običajno otvoritveni solo ples z svojo ženo oziroma sopotnico. Dalje sledi ples in zabava za vse goste. Z izvajanjem glasbe dobra glasbena skupina (ki pa mora imeti res izjemen glasbeni program) ustreže večini poslušalcem, kot tudi plesalcem. 

ZABAVNE IGRE

Določeni slavljenci želijo imeti na svojem praznovanju tudi razne družabne zabavne igre. Rade volje jim ustrežemo in izredno pazimo pri izbiri iger. Predvsem nam je pomembno da se gostje v naši družbi  dobro počutijo in posebej pazimo, da ne bi v sklopu iger bila katerakoli oseba užaljena.

Sirtaki - Čas družabnih plesov

Posnetki iz slavja - Ansambel band Objem

50 rojstni dan

Pesmi za abrahama

ABRAHAM Dober ansambel za abrahama

Glasba za abrahama

Ansambel skupina Objem

Muzikanti za abrahama

Muzikanti band Objem