ANSAMBEL BAND ZA POROKO | Poročni bend | Živa glasba za poroke | Poročni žur

Iščete dober ansambel band za poroko? Dober mnogokrat preverjen poročni ansambel OBJEM v harmoniji z vami ustvari nepozabno poročno slavje katerega se svatje še dolgo z veseljem spominjate. Glasbena skupina OBJEM smo poročni bend z dolgoletnimi izkušnjami, ki je odigral množico porok in tako razveselil  številne mladoporočence in svate.

Ansambel band za poroko

Ansambel band za poroko

Ansambel Band za poroko

Poročne pesmi

Ansambel Band za poroko

Poročna zabava - Poročno slavje

Bend za poroko

Poročni žur

Ansambel band za poroko

POROKA

Poroka je zagotovo eden izmed naj pomembnejših in eden izmed najlepših dogodkov v našem življenju. Gre za dejanje in svečan obred, ko ženska in moški postaneta mož in žena. Poroke oziroma poročnega slavja se mladoporočenca in tudi svatje spominjajo še  mnoga leta po poroki. Da je poročni dan izjemen, je potrebno skrbno izbrati izvajalce, poročno obleko, fotografa in lokacijo poročnega dogajanja čez dan in noč. 

 

POROČNI BAND

Eden od naj pomembnejših izvajalcev na poroki, pa je zagotovo band za poroke, ki po eni strani poskrbi za svečanost, po drugi strani pa za nepozaben poročni žur. Zelo  pomembno je da vajin posebni dan ljubezni zaupata izkušenim glasbenikom se pravi za igranje na poroki izbereta poročni bend, ki ima večletno kilometrino. Prepričani smo, da ne želita izbrati tak band za poroke, ki bi se na vajini poroki učil svojega poklica.

 

ANIMACIJA IN POVEZOVANJE PROGRAMA

Animacija in povezovanje programa je bistvena zadeva na poroki,  praznovanje – poročno slavje združi v celoto. Večkrat je praksa, da za to priložnost mladoporočenca posebej za najameta animatorja. V kolikor to delo dobro opravijo člani samega ansambla, ki igra na poroki lahko zadeva izpade celo bolje in ceneje. Dober animator pride predvsem do izraza pri: otvoritvenem poročnem solo plesu, ob rezanju poročne torte, ob predaji poročnega šopka in podvezice ter v kolikor mladoporočenca želita ob izvajanju raznih igric šal in podobno. 
Seveda so za nepozabno poročno zabavo poleg dobrega banda za poroke in kvalitetne animacije potrebni tudi prijetni svatje, ki radi plešejo in sodelujejo. 

 

IZBOR GLASBE

Pravilen Izbor glasbe, ki ga izbira band na poroki za poročno zabavo je ravno tako pomemben kot sama animacija. Glasbeni program, ki ga ima band za svadbe ne sme biti omejen na določene glasbene zvrsti ampak mora biti izredno širok tako, da se bend, ki je specializiran za igranje na porokah lahko v vsakem trenutku prilagodi željam svatov. Izbor in vrstni red skladb tako ne more biti naprej določen, ampak ga prilagajamo prilagajati trenutni situaciji, saj je poročna zabava “živ” dogodek. 

 

SESTANEK PRED POROKO

V vsakem primeru je potrebno ansambel- band, katerega ste izbrala in bo igral na vajini poroki predhodno rezervirati, da ne bi na koncu na poroki ostala brez žive glasbe. Določeni bendi za poroke imajo nekatere termine prodane tudi za leto dni naprej.  Modro je da se ansamblu za poroko nakaže manjši avans, ta pa vam potrdi prejetje tega za datum nastopa katerega sta izbrala. 

Na sestanku katerega bosta imela z ansamblom za poroko navadno kak teden pred dogodkom, ko bo potek poroke razmeroma jasen, izrazita svoje želje in pričakovanja ter začrtajte okvirni potek poroke, saj se dober poročni band, kateremu se gre za ugled rad prilagodi željam mladoporočencev in željam gostov. 

 

KVALITETA IN JAKOST ZVOKA NA POROKI 

Kvaliteten zvok in osvetlitev so nepogrešljive vsake poroke!
Za kvalitetno izvedbo poročnega slavja, je zelo pomembna kvaliteta zvoka, kakor tudi primerna jakost. Dobri tradicionalni ansambli imajo navadno svoje profesionalno ozvočenjem ter tudi kak daljinski mikrofon na katerega pogosto radi gostje izrazijo lepe misli ženinu in nevesti.  Jakost zvoka mora biti enakomerno porazdeljena po prostoru  in ne preglasna niti pretihaAnsambel na poroki

Otvoritveni ples mlado poročencev.

Ansambel za poroko

Glasbeniki - OBJEM

Ansambel za poroke

Muzikanti - OBJEM

Band na poroki

Glasba na poroki

PRIHOD SVATOV

Glasba na poroki ob prihodu mladoporočencev in svatov: 

Pred prihodom svatov postavimo ozvočenje v dvorani, kjer kasneje poteka poročno slavje, nato pa zunaj pričakamo naša mladoporočenca z akustičnimi instrumenti. Sprejmemo jih v živahnih glasbenih ritmih.  Gostinsko osebje navadno pripravi aperitiv in prigrizke.

Medtem, ko svatje veselijo in pogovarjajo akustična skupina OBJEM igramo znane popularne pesmi pri katerih se nam svatje radi pridružijo. 

 

Band za poroke

Pro arte mix

Poročni bend

Dalmatinski mix

Poroka band

Ciganske pesmi

Poročni band

Siva pot mix