POROKA Band za poroko | POROČNO SLAVJE | POROČNA ZABAVA | POROČNI ŽUR

POROKA Band za poroko

Poročne pesmi

POROKA Band za poroko

Poročna zabava

POROKA Band za poroko

Poročni žur

POROKA Band za poroko:

Poroka je eden izmed naj pomembnejših dogodkov v našem življenju. Gre za dejanje in svečan obred, ko ženska in moški postaneta mož in žena.
Za poročni par, je poročni dan eden najlepših trenutkov v njunem življenju, katerega se mladoporočenca kot tudi svatje spominjajo še  mnoga leta po poroki. Da je poročni dan popoln, je potrebno skrbno izbrati poročno obleko, fotografa in prizorišča poročnega dogajanja čez dan in noč. Eden od naj pomembnejših dejavnikov, pa je zagotovo izbira poročnega banda oziroma ansambla, ki po eni strani poskrbi za veličastnost, po drugi strani pa za nepozaben poročni žur. Zato je zelo  pomembno izvedbo vašega dneva ljubezni prepustiti izkušenim glasbenikom. Na področju igranja porok imamo skupina OBJEM (band za poroke) dolgoletne izkušnje, saj že 3 desetletja zagotovljamo nepozaben poročni žur s kvalitetno in energično glasbo ter animacijo po vaši meri.
Povezovanje programa ter animacija na poroki:
Naše življenje je sestavljeno iz trenutkov, zato je zelo pomembno, da jih tudi na poročni dan užijemo, za kar je potrebna primerna besedna in glasbena spremljava. Nobena zabava se ne naredi sama od sebe. Za nepozabno poročno zabavo ste potrebni svatje  in kvalitetna animacija. Za slednjo poskrbimo člani skupine OBJEM (band za poroko). Za nepozabno poročno zabavo do jutra vedno poskrbimo z:
nagovori in animacijo:
ob poročnem solo plesu,
ob poročni torti,
ob predaji poročnega šopka in podvezice,
z raznimi šalami, skeči, igricami in
Izbor glasbe za poročno zabavo je ravno toliko pomemben kot sama animacija. Glasbeni program ansambla OBJEM je tako širok, da se v vsakem trenutku lahko prilagodimo željam svatov. Nimamo v naprej določenega  programa skladb, ampak ga prilagajamo trenutni situaciji, saj je poročna zabava “živa” stvar in ansambel OBJEM čutimo odgovornost, da ponudimo najboljše v danem trenutku. 
Sestanek pred poroko
Ker želimo, da poročno slavje ostane vsem v lepem spominu, glasbeni izbor prilagodimo tako željam mladoporočencev kot tudi željam gostov. Pred vsakim poročnim slavjem se dobimo z bodočima mladoporočencema, da se dogovorimo o programu ter prisluhnemo njunim željam o samem poteku poroke.
Igramo dokler ne odide večina svatov. 
Na poročnem slavju ne pogojujemo čas igranja, ker bi bilo to slabo za vzdušje anpak vedno igramo dokler ne odide večuina svatov. 
Kvaliteten zvok in odrske luči so nepogrešljive na poroki!
Za kvalitetno izvedbo poročne zabave, je nepogrešljiva tudi primerna jakost in kvaliteta zvoka, za katero poskrbimo z lastnim profesionalnim ozvočenjem. Pomembno je, da je v poročni dvorani jakost zvoka enakomerno porazdeljena in hkrati zadovolji dvema kriterijema:
glasba ni preglasna in ne pretiha
kvaliteta zvoka glasbe “dvigne” še tako zahtevnega svata
Zelo pomembna je tudi svetlobna kulisa na odru z lučmi, ki pritegne pozornost in vabi obiskovalce na plesišče, kjer se navadno ustvarja glavni žur na vaši poročni zabavi.
 

POROKA Poročni ples

Band za poroko

POROKA Band za poroko

Glasbeniki: Ansambel skupina OBJEM

POROKA Band za poroko

Muzikanti: Ansambel skupina OBJEM