GLASBA ZA ROJSTNI DAN | Bend Glasbeniki Ansambel za rojstni dan

V kolikor slavite Rojstni dan in želite dogodek popestriti z dobro glasbo je je dobro vedeti, da je glasba za rojstni dan pomembnejši člen pri organizaciji prijetnega dogodka, katerega se še dolgo zatem radi spominjate.

Rojstni dan je osebni praznik, ki ga posameznik proslavlja ob obletnicah na dan svojega rojstva. Je najbolj razširjen osebni praznik v mnogih kulturah. Obdarovanje slavljenca na njegov dan rojstva je običaj, ki je navadno vezan na rojstno dnevne zabave v krogu družine in/ali prijateljev. 

Rojstno dnevna zabava bo z dobro in primerno glasbeno skupino izpadla mnogo lepše.

KONTAKT:

051 677 550 Tugomir Androja

tugo.an@gmail.com 

Glasba za rojstni dan

Glasba za rojstni dan OBJEM

Ansambel OBJEM

OBJEM band Glasba za rojstni dan

Muzikanti za rojstno dnevne zabave OBJEM

OBJEM Band

Band za rojstni dan je pomemben del vsakega praznovanja rojstnega dne, saj dirigira ritem dogajanja. Glasbeniki  biti zato na zabavi  usklajeni z željami  naročnika z gosti na dogodku, kot tudi z lokacijo praznovanja rojstnega dne.

Glasba za rojstni dan

Moja Milena

Music group OBJEM

Zagorski mix - zagorske pjesme

Skratka v našem življenju so rojstni dnevi tisti, ki imajo na naši življenski poti prav posebno mesto in izstopajo iz našega vsak danjika. Največkrat se slavljenec poveseli skupaj s sorodniki, prijatelji, sodelavci in znanci. Najbolj zanimive so »okrogle obletnice«, npr. 30, 40, 50, 60, 70 let, pri katerih se navadno priredi precej večja zabava.

TORTA:
Na zabavah se ponavadi je – za rojstni dan značilno sladico – torto, ki je običajno okrašena s svečkami, ki ponazarjajo starost slavljenca. Če se slavi zvečer se največkrat torto reže ob 24 uri.

Pogosta so tudi pisna in osebna voščila z lepimi željami, ki jih znanci, prijatelji in družinski člani ob tem prazniku namenijo slavljencu.

Seveda ima ob taki priložnosti glasba prav posebno mesto:

Ansambel za rojstni dan: Skupina OBJEM smo na tem področju ena izmed zasedb z dolgoletnimi izkušnjami, kateri lahko brez dvoma zaupate svoj dragoceni dogodek.

Veliko dobre glasbe, ki smo jo posneli v svoji dolgo letni karieri lahko najdete na naših ploščah oziroma poslušate na našem Youtube kanalu.