FEŠTA BAND ZA FEŠTO | Večeras je naša fešta | Glasbeniki muzikanti skupina ansambel bend

FEŠTA BAND ZA FEŠTO

Pripravljate praznovanje, poroko, abrahama, obletnico, rojstni dan, valeto, veselico, poslovno srečanje, otvoritev in iščete Fešta band za fešto, ki bi popestril dogodek in naredil dober vzdušje – dober žur. Muzikanti – glasbeniki slovenske glasbene skupine ansambla OBJEM BAND že dolga leta razveseljujemo naročnike po celotni Sloveniji.

KONTAKT:

Tugomir Androja

051 677 550

tugo.an@gmail.com

Glasbeniki muzikanti za fešto

Festa band za festo glasbeniki muzikanti glasbena skupina bend ansambel Objem

Fešta v Prekmurju

FEŠTA BAND ZA FEŠTO

Večeras je naša fešta

Band na poroki

Fešta band

Laku noč svirači

Fešta mix

Dalmatinske pesmi za fešto - Dalmatinski mix fešta

GLASBA

Naše drage oboževalce razveseljujemo že 3 desetletja. V tem času smo odigrali preko 2000 nastopov.

MOTO

Glasba je ena izmed lepših stvari v našem življenju. Glasbi smo popolnoma predani in želimo njeno pozitivno energijo prenašati na ljudi, ki ob njej uživajo

VZDUŠJE

Bistvo dobrega vzdušja je prisluhniti stranki oziroma gostom jih razumeti se jim prilagoditi in zadihati z njimi.  V kolikor še gostje prinesejo s seboj kanček dobre volje je cilj ustvariti dogodek katerega se še gostje z veseljem dolgo časa spominjajo. 

 

AKUSTIČNA GLASBA – AKUSTIČNO IGRANJE 

Poleg igranja na ozvočenje igramo tudi na akustične instrumente brez ozvočenja, kot akustična skupina. Glasbo izvajamo na naslednje akustične Instrumente:

  • Akustična kitara
  • Bas kitara
  • Klavirska harmonika
  • Cajon

Aranžmaji posameznih pesmi so  izdelani v unikatnem   zanimivem  Objemovskem  slogu. Na nastopih igramo različne glasbene zvrsti. Izbor uskladimo glede na goste, ki nas poslušajo, plešejo oziroma pojejo z nami.

izbor pesmi za akustično igranje si lahko pregledate na naslednji povezavi: Glasbeni program – Reportuar.

Fešta

Moje dekle je še mlada ja ja (koncert v hotelu)

Croatan mix fešta

Lutka za bal

Pesmi za fešto

Ciganske pesmi

Muzikanti ANSAMBEL OBJEM BEND smo glasbena zasedba, kateri je življenski moto – Čimveč dobre glasbe.  Pozitivno glasbeno energijo že mnoga leta prenašamo na naše naročnike in njihove goste. Glasbeni okus naših naročnikov je raznovrsten, kar spoštujemo in se ji želimo čim boj glasbeno prilagoditi.  Prav zaradi tega smo v dolgih letih muziciranja izdelali širok, pester glasbeni program. Z našimi naročniki sodelujemo. želimo da so zadovoljni, nas ponovno pokličejo in predlagajo prijateljem. 

V kolikor tudi vi potrebujete:

– Muzikante za poroko

– Glasbeno skupino za rojstni dan

– Živo glasbo za ples

nas kontaktirajte – pišite na e-mail  oziroma pokličite na telefon..

V kolikor si želite ogledati več naših video spotov lahko manjši izbor najdete na naši strani Videogalerija, več ostalih videospotov v različninih glasbenih slogih pa si lahko ogledate na našem You tube kanalu: OBJEM  YouTube.