FOTOGALERIJA SLIKE FOTOGRAFIJE FOTKE | Glasbeniki muzikanti - slovenska glasbena skupina bend Ansambel OBJEM

FOTOGALERIJA SLIKE FOTOGRAFIJE FOTKE

Na naši spletni strani z naslovom FOTOGALERIJA SLIKE FOTOGRAFIJE FOTKE  se nahaja Foto arhiv glasbene skupine ansambla Objem. Tu se nahajajo fotke iz raznih naših nastopov in obdobij  glasbenikov muzikantov ansambla Objem band. Posneli smo jih na različnih dogodkih in krajih po celotni Sloveniji,  kjer smo nastopali – koncerte: Poroka, Rojstni dan, Žur, Maturantski ples, Obletnica poroke, Valeta, Zabava, Ples, Veselica, Praznovanje abrahama, fešta. Določene fotografije so nam naše stranke poslale same v zahvalo po pošti oziroma e-pošti in se jim iskreno zahvaljujemo.  Žal so nekatere izmed prvih fotk  začetnih korakov glasbene skupine ansambla Objem zaradi foto tehnologije, ki še ni bila tako izpopolnjena kot je danes malo slabše, toda so nam vseeno zelo pri srcu, saj nas spominjajo na sam začetek naše glasbene poti.

OBJEM (2010 -2015)

OBJEM (2008 - 2010)

OBJEM(2006 - 2008)

FOTOGALERIJA SLIKE FOTOGRAFIJE FOTKE - OBJEM(2002 - 2006)

OBJEM (1995 - 2002)

OBJEM (1990 - 1995)

Slike (fotografije) glasbene skupine OBJEM so nastajale skozi dolgoletno zgodovino na različnih dogodkih in v raznih krajih širne Slovenije:

  • Na dogodkih: Poroka, Abraham, Zabava, Žur, Rojstni dan.
  • Na televizijah kjer smo nastopali kot gostje
  • V ateljejih fotografskih studijih, ko smo potrebovali profesionalne fotografije.
  • Fotke pri slikanju za medije, ko so o nas pisali časopisne članke.
  • Fotografije, ko smo pripravljali naslovnice za naše nove zgoščenke.
  • Fotke, ko smo imeli koncerte.

Čeprav je na tej spletni strani zbranih veliko fotografij lahko najdete še dodatne fotografije, ki jih morda nismo uvrstili tu na našem Facebook in Instagram kanalu: