NAJDI GLASBENIKA NAJEM GLASBENIKA | Najem glasbene skupine | Omisli si glasbenika

Najdi glasbenika Najem glasbenika

Najdi glasbenika Najem glasbenika

Glasbena skupina OBJEM na poroki

NAJDI GLASBENIKA NAJEM GLASBENIKA – Morda vaša zabava porebujete glasbenika, Rock band, Yugo bend, Polke in valče, Dalmatinske pesmi in podobno. Najem ansambla za veselico, abrahama, rojstni dan, ohcet, plesni večer in podobno je lahko prav zapletena zadeva. Glasbene zasedbe se razlikujejo po velikosti zasedbe, zvrsti glasbenega programa, izkušenosti ter po ceni.

Večkrat se zgodi da stranka najame odlično glasbeno skupino, pa na koncu zadeva ne izpade dobro, ker ni bila ta glasbena skupina usklajena z okusom gostov. PRIMER: Najeli smo odličen narodno zabavni ansambel naši gostje pa so v večini ljubitelji stare yugo glasbe in dalmatinskih pesmi. Žal večkrat na koncu slišimo: Skupina je bila slaba, slabo so igrali in podobno. Največkrat s skupino ni bilo nič narobe toda vi niste glede na večinski okus svojih gostov  izbrali prave glasbene skupine.

Dobra Glasbena skupina na zabavi je verjetno eden izmed pomembnejših faktorjev poleg dobrih gostov.

Najdi glasbenika - Omisli si glasbenika

Akusična glasbena skupina OBJEM

Najem glasbenika

Najem glasbenika

OBJEM - TV nastop Pr Francet

PREVERJENI GLASBENIKI- Včasih boste na kakem portalu zasledili ponudbo na kateri bo pisalo preverjeni glasbeniki. Bodite pozorni tu gra za čisto zavajanje. Te glasbenike ni nihče preverjal ( v Sloveniji nima nihče licence za preverjanje glasbenikov). V bistvu gre samo za to, da bi vam ponudnik rad prodal glasbeno skupino pri kateri bo potegnil mastno provizijo. Ta skupina je lahko tudi neizkušena in nizkega glasbenega ranga. Pravo odločitev morate narediti vi sami glede na svoje finančne zmožnosti in strukturo gostov, ki jih boste povabili na praznovanje.

Glasba dirigira ritem dogajanja, zato mora biti popolnoma vsklaljena tako z željami naročnika in s strukturo gostov, kakor tudi z lokacijo zabave oziroma strežnim osebjem. Rojstno dnevna zabava na prostem je popolnoma druga atmosfera, kot denimo zabava v gostišču ali diskoteki, klubu, baru, itd.

Naj bo vaša zabava  vesela odlična skratka takšna, katera vam bo še dolgo ostala v prijetnem spominu.

Omisli si glasbenika

Poročno slavje

Najdi glasbenika Najem glasbenika

Moja Milena - Video spot

Omisli si glasbenika