JIVE ples glasba pesmi za poroko, rojstni dan, abrahama, zabavo, plesni večer dogodek, gala maturantski ples, Obletnico,valeto, praznovanje, žur, fešto.

JIVE Ples glasba pesmi

JIVE Ples glasba pesmi za poroko, rojstni dan, plesni večer dogodek, gala akademski maturantski ples, abrahama, žur, fešto, zabavo, valeto, obletnico, praznovanje 20 30 40 50 60 70 rojstnega dne, 20 30 40 50 60 let so izbrane najlepše popularne  plesne pesmi – skladbe oziroma melodije iz glasbenega programa – reportuarja glasbene skupine  ansambla Objem. 

Kadar želijo naročniki na svojem  praznovanju oziroma plesnem dogodku zabavo v okviru plesnih ritmov med katere spada tudi Rumba,  jim plesni band ansambel Objem radi ustrežemo in igramo igramo raznovrstno plesno glasbo .  Gostje, ki obvladujejo plesne ritme tako doživijo čudovit večer ob zvokih plesnega banda Objem. 

Pesmi za poroko, rojstni dan, plesni večer dogodki, gala maturantski ples, Obletnico, Abrahama, Zabave, valeto, praznovanje, fešto žur.

JIVE GLASBA - Seznam pesmi:

Shake rockn roll, That’ll be the day, In the mood, All shock up, Just a gigolo, Dont be cruel, Return to sender, Božična pesem, Nisi ti moj tip, Rockin around the christmas tree, Božični čas

Jive ples glasba pesmi - Just a gigolo

Ples Jive - Ko bi jaz

Jive music - Božična pesem

Jive dance - Nisi ti moj tip

Jive music dance - Rockin around the christmas tree

Jive plesna glasba - Men se domov ne gre

Plesna glasba plesni ritmi -Božični čas (Jive)

Plesna zgoščenka Cd - Plesni bend OBJEM

JIVE Plesni ritmi - Plesni band ansambel OBJEM

Cha Cha Cha Glasba pesmi za ples

JIVE  – MUSIC DANCE 

Jive je latinsko-ameriški ples, ki se je razvil okoli leta 1940. V njem je zaslediti vpliv rock n rolla, bepopa in swinga, vendar brez akrobatskih elementov. Izhaja iz boogija, ki se je v Evropi pojavil pod imenom jitterburg. Leta 1968 je bil sprejet kot peti latinsko-ameriški tekmovalni ples, od leta 1976 pa je tudi del programa.

Začeteki plesa segajo v zgodnja 1930, plesal pa se je v ameriških črnskih klubih na zvoke jazza in swinga. Po tem pride do vpliva novega popularnega plesa boogija, ki se je razvil iz bluesa. V Evropo so ga prinesli ameriški vojaki med drugo svetovno vojno. V Angliji (1950) je jive prilagojen rock n rollu kar oblikuje nov slog. Francozi so ga poenostavili z uporabo nekaterih tradicionalnih latinsko-ameriških plesov in tako je nastal današnji jive. Prvi tehnični opis plesa jive, ki je bil objavljen v Evropi 1944, je naredil angleški učitelj plesa Victor Silvester. V Sloveniji se je prvič pojavil v tekmovalni kategoriji leta 1972.

 

PLESNI BEND ANSAMBEL OBJEM

Glasbeniki – muzikanti ansambla OBJEM smo ljubitelji dobre glasbe in že dolga leta zabavamo, razveseljujemo svoje naročnike na raznih praznovanjih in spadamo med par top 10 ansamblov, ki delujejo že tretje desetletje. Smo  prilagodljivi in če se le da ustrežemo naročniku in gostom. prav zato naš program zajema zelo različne glasbene zvrsti – med njimi tudi glasbo družabnih plesov: (Kolo ples, Ljudski ples, Kavbojski ples, četica ples) s katerimi dvignemo vse prisotne in naredimo skupinsko žurko. V  kolikor organizirate praznovanje – slavje in potrebujete  band – bend za zabavo  , ki s seboj prinese veliko pozitivne energije, predlagamo, da pokličete muzikante  benda Objem, da vam zaigramo z dušo in srcem.

Več naše raznovrstne glasbe najdete še na našem You tube kanalu kateri ima že več tisoč naročnikov: Youtube OBJEM. Ne pozabite nam dodeliti, kak všeček in veseli bomo v kolikor postanete naročnik našega YouTube kanala.