Ansambel band za žur

Ob posebnih priložnostih iščemo tiste prav posebne detajle, ki našim gostom pričarajo nepozabno doživetje. Glasba ima moč, da ustvari vzdušje in naredi vsak dogodek poseben. Če želite navdušiti svoje goste, razmislite o edinstvenih glasbenih zasedbah, ki bodo vašo praznovanje spremenile v pravo glasbeno doživetje. Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasične glasbe, jazzovske melodije ali izvirnih etničnih zvokov, obstaja glasbena skupina, ki bo izpolnila vaša pričakovanja in še več. Primerno izbrana glasbena zasedba bo s svojim talentom zagotovo očarale vaše goste in dodala pridih eleganci vašemu dogodku. 

Ansambel za žur

Ansambel za žur

OBJEM v akciji

Iščete bend ansambel za žur, skupino za poroko, abrahama, band za nastop na prednovoletni zabavi v Vašem podjetju, oziroma glasbeno skupino za dobro zabavo na maturantskem plesu, poslovno zabavo, praznovanje rojstnega dne in podobno? V tem primeru če si želite dobro glasbeno skupino za žurko, ste na pravem naslovu.

Imamo izredno raznolik in skrbno pripravljen glasbeni program, ki razveseli tudi najbolj izbirčne goste. Izpopolnjevali smo se v raznih glasbenih vodah preden nas je profesionalni glasbenik Tugomir Androja povabil v odlično glasbeno skupino OBJEM. Tu na osnovi dolgoletnih izkušenj potujemo skozi različne glasbene stile in zvrsti. Vsak nastop je kombinacija dobre glasbe, zdravega humorja in ogromno pozitivne energije tako, da vam vaš cenjeni dogodek še dolgo ostane v prijetnem spominu. Povabite nas, da postanemo Vaš band za vaš cenjeni dogodek..

Program, ki ga izvaja naš band OBJEM na nastopih je skrbno izbran od starih zimzelenih melodij do novih popularnih pesmi tako, da se z vsakim naročnikom posebej dogovorimo glede njihovih pričakovanj.

OBJEMOVCI inamo za sabo  več kot 2000 nastopov, od tega cca polovico porok.

Bogate izkušnje in preko in množica odigranih nastopov je dobra osnova za nepozabno žurko, ki jo bodo vaši gosti, poslovni partnerji ali sodelavci pomnili še dolgo.

Pester repertoar zajema vse zvrsti glasbe – pop, rock, rock’n’roll, blues,plesna, narodno zabavna, evergreeni, slovenska popevka, ex yugo in tuja glasba ob spremljavi harmonike, kitare, kontra basa, cajona.

Glasbena skupina OBJEM smo v osnovi 3-članska zasedba izkušenih in  glasbenikov z bogatimi referencami, sproščenim pristopom, kvalitetno opremo in veseljem do tega, kar delamo, primerna za vse ki potrebujejo dobro majnšo glazbeno skupino za zmerno ceno.

Mnogo raznolike glasbe in glasbenih spotov, ki smo jih posneli v svoji dolgoletni karijeri lahko najdete na našem YOUTUBE Kanalu.

Ansambel za žur

Dok palme njišu grane - Objem band

Band za žur

Band za žur

OBJEM - Skupina za žurke

Ansambel Band za žur

Ne diraj moju ljubav - OBJEM BAND