CHA CHA CHA Glasba Pesmi za ples

CHA CHA CHA glasba

Ples v ritmu Cha Cha Cha z skupino Objem 

Pozdravljeni ljubitelji plesa in glasbe! Vabimo vas na spletno stran skupine Objem Band, kjer boste odkrili čarobni svet Cha Cha Cha glasbe. Spoznajte zgodovino in značilnosti tega živahnega plesa ter se prepustite energičnim ritmom našega ansambla.

Kaj je Cha Cha Cha?

Cha Cha Cha je ples latinskoameriškega izvora, ki se pleše na glasbo s 4/4 taktom in poudarkom na drugem in četrtem udarcu. Značilen je po svojih trojnih korakih, ki jim sledi kratek premor, kar ustvarja značilen “cha-cha-cha” ritem. Ples je znan po svoji energični in igrivi naravi, zaradi česar je priljubljena izbira za družabne plese in zabave.

Zgodovina Cha Cha Cha

Cha Cha Cha izvira iz Kube v začetku 20. stoletja in velja za mešanico različnih plesnih stilov, vključno z mambo, danzónom in contradanzo. Njegovo ime naj bi izhajalo iz zvoka maracasov, ki se pogosto uporabljajo v glasbi cha cha cha.

Zakaj plesati Cha Cha Cha?

Cha Cha Cha je odličen način za vadbo, sprostitev in druženje. Je zabaven in živahen ples, ki ga lahko uživajo ljudje vseh starosti in ravni sposobnosti. Ples ponuja številne koristi za zdravje, kot so:

  • Izboljšanje kardiovaskularnega zdravja
  • Krepitev mišic in kosti
  • Povečanje gibljivosti in koordinacije
  • Zmanjšanje stresa in tesnobe
  • Povečanje samozavesti in družabnih veščin

Objem Band – Vaša izbira za Cha Cha Cha glasbo

Skupina Objem je skupina izkušenih glasbenikov. Ponujamo vam širok izbor plesne glasbe primerne za vse plesalce, od začetnikov do izkušenih. Naše energične melodije in  muziciranje poskrbijo za nepozabno plesno izkušnjo.

Kadar želijo naročniki na svojem  praznovanju oziroma plesnem dogodku zabavo v okviru plesnih ritmov med katere spada tudi Cha Cha Cha,  jim plesni band ansambel Objem radi ustrežemo in poleg ostale glasbe igramo raznovrstno plesno glasbo .  Gostje, ki obvladujejo plesne ritme tako doživijo čudovit večer ob zvokih plesnega banda Objem. 

  • Možnost najema ansambla za zasebne dogodke in praznovanja

CHA CHA CHA Glasba Pesmi za ples

ČA ČA ČA (Cha Cha Cha)

Nekaj prepoznavnih pesmi v rirmu Cha Cha Cha: Besame Mucho, Oye commova, Perfidia, Tempera, Sway, Guantanamera, Srček dela tika taka, Stand by me

Ča ča ča glasba - Na obali sanj

Cha cha cha - Srček dela tika taka

Cha cha cha Glasba za ples

Sway - Objem Band

Slovenska plesna zgoščenka

Zaplešite z nami 1, 2 - Objem Band

Ča ča ča - Plesni ritem

Stand by me - Objem Band

Slovenska plesna glasba

Objem Band

Slovenska plesna zgoščenka

Zaplešite z nami 1 - Objem Band

Ča ča ča - Plesni ritem

Stand by me - Objem Band

Plesni band OBJEM

Cha Cha Cha Glasba pesmi za ples

CHA CHA CHA – MUSIC DANCE 

Glasbeniki – muzikanti ansambla OBJEM smo ljubitelji dobre glasbe in že dolga leta zabavamo, razveseljujemo svoje naročnike na raznih praznovanjih in spadamo med par top 10 ansamblov, ki delujejo že tretje desetletje. Smo  prilagodljivi in če se le da ustrežemo naročniku in gostom. prav zato naš program zajema zelo različne glasbene zvrsti – med njimi tudi glasbo družabnih plesov: (Kolo ples, Ljudski ples, Kavbojski ples, četica ples) s katerimi dvignemo vse prisotne in naredimo skupinsko žurko. V  kolikor organizirate praznovanje – slavje in potrebujete  band – bend za zabavo  , ki s seboj prinese veliko pozitivne energije, predlagamo, da pokličete muzikante  benda Objem, da vam zaigramo z dušo in srcem.

Več naše raznovrstne glasbe najdete še na našem You tube kanalu: Youtube OBJEM. Ne pozabite nam dodeliti, kak všeček in veseli bomo v kolikor postanete naročnik našega YouTube kanala.

Plesne pesmi ostalih izvajalcev v plesnem ritmu - Cha Cha Cha

CHA CHA CHA MUSIC

INTERNATIONAL LATIN CHA CHA CHA

Cha-Cha Dance

4 Basic Elements

Piel Canela (Cha Cha Cha)

Ross Mitchell His Band And Singers

Oye Como Va - Cha Cha Cha

Santana

Ča ča ča Ples

Plesni koraki

Zgoščenke plošče CD-ji s plesno glasbo

Slovenska plesna zgoščenka

Slovenska Plesna Glasba, Plesne Pesmi, Plesna plošča zgoščenka, Plesni CD

Zaplešite z nami 1 - Objem Band

ZAPLEŠITE Z NAMI 1 – SLOVENSKA PLESNA GLASBA
Zaplešite z nami 1 je zgoščenka s Slovensko plesno glasbo. Na zgoščenki se nahaja izbor raznovrstne plesne glasbe v pravih plesnih ritmih: Angleški valček, Slow fox, Samba, Disco fox, Foxtrot, Cha cha cha, Blues, Rumba, Jive, Tango, Polka, Dunajski valček, Rock’n roll, Mambo. Pesmi so posnete v pravih plesnih ritmih in so primerne za rekreativne & profesionalne plesalce.
Glasbeni album smo Skupina Objem ustvarili v sodelovanju s Plesno Zvezo Slovenije in od PZS pridobili tudi vse logotipe, ki zagotavljajo kvaliteto plesne zgoščenke. Zgoščenka je posneta v pravih plesnih ritmih in tempih tako, da lahko vsi, ki jim je ples pri srcu, zaplešejo ob zvokih dobre plesne glasbe. Vse skladbe ki so na albumu pa so tudi prijetne za uho tako, da je zgoščenka primerna tudi za tiste, ki bi želeli samo poslušati plesno glasbo.
01. Zvončki in trobentice
02. Kar naj bo
03. Ko preživim
04. Če bi se ljubila
05. Na obali sanj
06. Odšel bom
07. Skupaj našla bova pot
08. Ko bi jaz
09. Lili jo
10. Cinca marinca
11. Arrivederci Roma
12. Poljubi me na oči
13. Adijo pa zdrava ostani
14. Še vedno čakaš me
15. Que sera sera
16. Malo sem igriva
17. Raindrops keep falling on my head
18. Nights in white satin
19. Men se domov ne gre
20. Ko odšla boš
 

Slovenska plesna zgoščenka

Slovenska Plesna Glasba, Plesne Pesmi, Plesna plošča zgoščenka, Plesni CD

Zaplešite z nami 1 - Objem Band

ZAPLEŠITE Z NAMI 2 – SLOVENSKA PLESNA GLASBA
Zaplešite z nami 2 je druga zgoščenka glasbene skupine OBJEM s Slovensko plesno glasbo. Na zgoščenki je posnet izbor raznovrstne plesne glasbe v pravih plesnih ritmih: Angleški valček, Slow fox, Samba, Disco fox, Foxtrot, Cha cha cha, Blues, Rumba, Jive, Tango, Polka, Dunajski valček, Rock’n roll, Mambo. Pesmi so posnete v pravih plesnih ritmih in so primerne za rekreativne & profesionalne plesalce.
Glasbeni album smo Skupina Objem ustvarili v sodelovanju s Plesno Zvezo Slovenije in od PZS pridobili tudi vse logotipe, ki zagotavljajo kvaliteto plesne zgoščenke. Zgoščenka je posneta v pravih plesnih ritmih in tempih tako, da lahko vsi, ki jim je ples pri srcu, zaplešejo ob zvokih dobre plesne glasbe. V kolikor pa želijo imeti na dogodku živo glasbo pa lahko s pomočjo plesnega ansambla OBJEM organizirajo plesni večer z živo glasbo . Vse skladbe, ki so na albumu pa so tudi prijetne za uho tako, da je zgoščenka primerna tudi za tiste, ki bi želeli samo poslušati prijetno plesno glasbo.
01. Lahko noč Irena
02. Kam le čas beži
03. Me ma me ma
04. Pomlad
05. Ne ni več tvoja
06. Srček dela tika taka
07. Poletna noč
08. Vem
09. Pojdi z nami žurat
10. Stara romantika
11. Kjer si doma
12. Ko poljubim te
13. Najlepša jutra
14. Rabelj srca
15. Tebi
17. Tužna su zelena polja
18. Konobo moja
19. Blue spanish eyes
20. Rock’n roll music
21. Mambo N05
22. Can Can
23. Dekle