ANSAMBLI BAND ZA ZABAVE

ZABAVA:  Ansambli band za zabave.

Izbira banda ali ansambla za zabavo je odvisna od več dejavnikov, ki jih je dobro upoštevati, da bi zagotovili uspešno in zabavno izkušnjo. Tu je nekaj pomembnih vidikov, ki jih je smiselno upoštevati:

Žanr glasbe: Poskrbite, da izberete ansambel, ki igra glasbo, ki ustreza okusu vašega občinstva. Razmislite o različnih žanrih, kot so pop, rock, jazz, blues ali celo kombinacija različnih žanrov, odvisno od razpoloženja in preference gostov.

Izkušnje in strokovnost: Preverite izkušnje ansambla. Vprašajte jih o njihovi glasbeni izobrazbi, predhodnih nastopih in ali imajo reference. Strokovnost ansambla je ključna za zagotovitev kakovostne izvedbe.

Repertoar: Preverite, ali ansambel igra pesmi, ki so vam všeč, in ali so sposobni prilagajati svoj repertoar glede na vaše želje. Prav tako je dobro, če imajo širok spekter pesmi, da lahko zadovoljijo različne okuse gostov.

Število članov ansambla: Upoštevajte velikost prostora, kjer bo potekal dogodek. Manjši prostor lahko zahteva manjši ansambel.

Oprema in zvok: Preverite, ali ansambel zagotavlja lastno opremo in ustrezno ozvočenje. Dobra kakovost zvoka je ključna za uživanje v glasbi.

Interakcija z občinstvom: Če želite, da je zabava interaktivna, poiščite ansambel, ki je sposoben vključiti občinstvo v svoje nastope, na primer s sodelovanjem pri petju ali plesu.

Cena: Seveda je proračun pomemben dejavnik. Pogovorite se s potencialnimi ansambli glede cen in se prepričajte, da boste dobili vrednost za svoj denar.

Referenčni posnetki in nastopi v živo: Poslušajte referenčne posnetke ansambla. To vam lahko da dober vpogled v njihovo kakovost in slog.

S temi smernicami lahko zagotovite, da bo izbira banda ali ansambla ustrezala vašim željam in bo prispevala k uspehu vašega dogodka.

 

ZABAVA band ansambli za zabave

OBJEM Band

ANSAMBLI Band za zabave

ZABAVA:  Ansambli band za zabave. Za vse, ki bi si želeli prave zabave in za to potrebujete primerno glasbeno skupino oziroma bend je skupina OBJEM zagotovo dobra rešitev. V glasbenem programu imamo primerno raznovrstno glasbo, kvalitetno ozvočenja in manjšo osvetlitev. Glasbeni program (reportuar) je izredno  širok in dodelan. Sestavljajo ga vse glasbene zvrsti tako domače kot tuje popularne skladbe tako, da je primeren tudi za goste iz sosednjih republik. Program prilagodimo željam naročnika in željam gostov.  Ko izbirate Ansambel Band za zabavo je pomembno tudi primerno povezovanje, animacije oziroma vodenje programa. Na željo naročnika izvedemo tudi igrice, ki pa morajo biti ustrezno izbrane, da se gostje ob njih sprostijo in dobro počutijo.

Bend za zabave

Raznovrstna glasba za zabave - OBJEM BAND

Ansambli za zabave

Zabava za 50 let z skupino OBJEM BAND

ANSAMBLI Band za zabave

Inserti iz zabave - OBJEM BAND

ANSAMBLI Band za zabave

OBJEM Band

Glasbena skupina OBJEM

Glasba je primerna tudi za podjetja, ki želijo pripravit lep večer za svoje poslovne partnerje. Navadno se najprej organizira sprejem gostov pred gostiščem, kjer sodelujemo tudi člani skupine OBJEM z igranjem ustrezne animir glasbe brez ozvočenja (akustična zasedba) Seveda gostje navadno radi z nami zapojejo, in tako se hitro ustvari prijetno vzdušje.

Akustična izvedba je še posebej primerna, ker  se gosti lahko mirno pogovarjajo in obenem nazdravijo s kozarcem penine. Goste običajno  pospremimo v gostišče in tam  v času večerje zaigrmo še kakšno primerno umirjeno, ambientalno skladbo.

Po večerji zabave željne goste čaka že predhodno pripravljeno ozvočenje in osvetljava, primerno tudi za več 100 ljudi. Na tem mestu akustično kitaro, harmoniko in kontrabas zamenjajo električna kitara, bas kitara in sintetizator zvoka. V tem trenutku pa pride v poštev tudi ostala raznovrstna glasba primerna za dobro zabavo. V primeru, da gosti prihajajo iz različnih držav, so zagotovo v ospredju tudi internacionalni hiti. Za ljubitelje glasbe iz nekdanje Jugoslavije imamo veliko stare dobre Ex-Yugo glasbe.

ZABAVA z ansamblom OBJEM

Volim Jožeka - OBJEM BAND

Ansambli band za zabave

Ta divna splitska noč - OBJEM BAND

Živa glasba za zabavo

Žuta ruža - OBJEM BAND

Zelo pomembno je da je glasba za zabave prilagojena vrsti oziroma tipu zabave zato je potrebno v primeru, ko organiziramo zabavo izbrati primerno glasbeno skupino, ki ima za naše slavje primeren glasbeni program. Prav zaradi tega se skupina OBJEM preden Igramo na zabavah z vsako stranko posebej dogovorimo kakšen glasbeni program  od nas pričakuje tako, da ga lahko prilagodimo željam naročnika.

Igramo na zabavah

Glasbena skupina OBJEM Band

Glasba za zabave

Ansambli Glasba za zabave

Music band OBJEM

Slovenska glasbena skupina ANSAMBEL OBJEM BAND smo glasbeniki muzikanti ljubitelji dobre glasbe.  Glasbi smo popolnoma predani in jo igramo z dušo in srcem. Imamo radi vso dobro glasbo zato je naš glasbeni program (reportuar) sezam pesmi izredno pester in obsežen.  Naročnike, kateri se nam radi vračajo zabavamo že dolga leta in jim na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj pomagamo pri izvedbi njihovih pomembnih dogodkov. Z nekaterimi smo postali že pravi prijatelji. 

V kolikor tudi vi potrebujete:

– Poročno glasbo

– Živo glasbo za žur

– Plesno glasbo

pokličite  glasbenike – muzikante glasbene skupine ansambla OBJEM.

Več sto ostalih video spotov z raznovrstno glasbo pa najdete na našem You tube kanalu: Glasbena skupina ANSAMBEL OBJEM BAND YouTube.