ZABAVA Ansambel band za zabave - Skupina Objem

ZABAVA Ansambel band za zabave

ZABAVA Ansambel band za zabave za vse tiste, ki bi si želeli prave zabave. Od primerne glasbe, do ozvočenja in osvetlitve. Imamo izredno  širok dodelan glasbeni program. Sestavljajo ga vse glasbene zvrsti tako domače kot tuje popularne skladbe tako, da je primeren tudi za goste iz sosednjih. Program prilagodimo željam naročnika in željam gostov.  Pomembno je tudi primerno povezovanje animacije oziroma vodenje programa. Na željo naročnika izvedemo tudi igrice, ki pa morajo biti ustrezno izbrane, da se gostje dobro počutijo.

ZABAVA Ansambel band za zabave

Glasbena skupina ansambel band OBJEM

Glasba je primerna tudi za podjetja, ki želijo pripravit lep večer za svoje poslovne partnerje. Navadno se najprej organizira sprejem gostov pred gostiščem, kjer sodelujemo tudi člani skupine OBJEM z igranjem ustrezne animir glasbe brez ozvočenja (akustična zasedba) Seveda gostje navadno radi z nami zapojejo, in tako se hitro ustvari prijetno vzdušje.
Akustična izvedba je še posebej primerna, ker  se gosti lahko mirno pogovarjajo in obenem nazdravijo s kozarcem penine. Goste običajno  pospremijo v gostišče in tam  v času večerje zaigrmo še kakšno primerno umirjeno, ambientalno skladbo.

Koncert Dolenjske toplice

Ija ija ija o

Obletnica - slavje

Družabni plesi - Sirtaki

Praznovanje - Žurka

Posnetki iz zabave

Po večerji zabave željne goste čaka že predhodno pripravljeno ozvočenje in osvetljava, primerno tudi za več 100 ljudi. Na tem mestu akustično kitaro, harmoniko in kontrabas zamenjajo električna kitara, bas kitara in sintetizator zvoka. V tem trenutku pa pride v poštev tudi ostala raznovrstna glasba primerna za žurko -fešto. V primeru, da gosti prihajajo iz različnih držav, so zagotovo v ospredju tudi internacionalni hiti. Za ljubitelje glasbe iz nekdanje Jugoslavije imamo veliko Ex-Yugo glasbe.

ZABAVA Ansambel band za zabave

Družabni plesi - Vesele račke

Zaplešimo kolo

KOLO - Užičko kolo

Zapojmo z Objemovci

Tam dol na ravnem polju