GLASBENA SKUPINA ZA POROKO

Poročna glasba skupina za poroko Objem vama in svatom pomagamo ustvariti nepozabno  vzdušje, ki bo zaznamovalo vajin poročni dan. Dobra glasba na poroki je eden pomembnejših dejavnikov za dobro vzdušje in prijetno poročno slavje katerega se svatje še dolgo radi spominjajo. 

Glasba skupina za poroko

Glasbena skupina za poroko

NASVETI ZA IZBIRO GLASBE - GLASBENE SKUPINE ZA POROKO

IZBIRA GLASBENE SKUPINE:
Izbor glasbene skupine, ki skrbi za zabavo na poroki, je izjemno pomemben faktor, saj ima glasbena skupina velik vpliv na to, kako bo potekala poročna zabava.

Ženin in nevesta bi se morala na poroki le sprostiti in se otresti vseh skrbi. Za dobro vzdušje na poročni zabavi naj poskrbi glasbena skupina.

Z izbiro pravega ansambla se bosta poveselila, nasmejala in naplesala. Poročni ansambel lahko naredi vajin najpomembnejši dan nepozaben v dobrem ali slabem smislu.

Dobro morata razmisliti kakšne zvrti glasbe si želita in se o tem posvetovati s potencialnimi kandidati ter se odločiti za tistega, ki bo odražal vaju in vajine osebnosti!

SESTANEK PRED POROKO:

Ko  izbereta svojo glasbeno skupino za poroko je dobro, da se pred poroko z vodjem skupine sestaneta. Vodja skupine bo prisluhnil vajinim željam ter na osnovi dolgoletnih izkušenj igranja porok tudi sam predlagal točke, ki lahko potek slavja zelo popestrijo.  

GASBENA ZVRST NA POROKI:

Dogovorita se tudi okvirno, kakšna zvrst glasbe vama je všeč, v večini pa mora imeti glasbena skupina, ki igra na porokah zelo širok glasbeni program, da lahko postreže z glasbo svatom, ki imajo lahko zelo različne glasbene okuse. Nekateri pari imajo raje na poroki romantične evergreene, drugi pa popularno pop glasbo, stare hite, slovenske pesmi, dalmatinske pesmi, ljudske pesmi ipd. 

IZKUŠNJE V IGRANJU POROK

Zelo pomembno je da ima glasbena skupina večletne izkušnje v igranju porok, saj zagotovo ne želite da je vaše poročno slavje praksa za glasbeno skupino, ki se bo morda čez nekaj let dobro znašla na porokah. Poleg glasbe imama dobra glasbena skupina, ki se specializirano ukvarja z igranjem porok izdelan program, s katerim pelje poroko od začetka do konca – animira svate, povezuje, po potrebi izpelje kako igrico ipd.  Poroka  postane dogodek, ki se vtisne gostom v spomin vsem in o njem še dolgo govorijo.

Glasba skupina za poroko

Moja Milena

Glasba za poroke

Cinca Marinca

Glasba na poroki - Poročna glasba

Glasba na Poročni fešti

glasbena skupina za poroko

Adijo pa zdrava ostani

Porocna glasba
Glasbene skupine za poroko