GLASBENI DUO MINI BAND za abrahama, poroko, zabavo, fešto, rojstni dan žur | Glasbeni duet skupina duo ansambli

Sva glasbeni duet GLASBENI DUO MINI BAND za abrahama, poroko, zabavo, fešto, rojstni dan, žur, ki sliši na ime DUO QUANDO. Oba sva aktivna člana glasbenika skupine OBJEM v kateri delujeva že tri desetletja in s katero vsako leto odigrava mnogo nastopov (porok, abrahamov, rojstnodnevnih zabav, fešt, žurk), Kot glasbena skupina, ki obožuje dobro glasbo tudi veliko ustvarjamo snemamo avtorske pesmi in priredbe znanih skladb, katere tudi  igramo na nastopih.  Skladbe, ki smo jih posnela  skupino ansamblom Objem lahko poslušate na našem YouTube kanalu: OBJEM Band Youtbe

V kolikor prirejate praznovanje, slavje in potrebujete glasbeni duo duet za abrahama, poroko, fešto, rojstni dan, žur nama lahko pišete ali naju pokličete in v kolikor je termin prost in nimava obveznosti znotraj glasbene skupine OBJEM se bova rade volje odzvala.

KONTAKT:

E-mail: duo.quando@gmail.com

Telefon: 051 677 550

Kontaktna oseba: Tugomir Androja

Glasbeni duo Mini band - Duo Quando

Glasbeni duo mini band za abrahama poroko festo rojstni dan zur

Duo za zabave

Tugomir Androja (Band Duo Quando, Skupina Objem)

Glasbeni duet Duo Quando prihajava iz Dolenjske. Po naravi sva veseljaka tako da s seboj prineseva veliko pozitivne energije in za vsak nastop posebej poskrbiva, da je prijeten in pester.
Najin glavni moto so zadovoljni gostje. Igrava po celotni Sloveniji. Band duo Quando imava širok glasbeni program, ki obsega vse glasbene zvrsti in je podoben programu glasbene skupine OBJEM.

Duo za poroko

Komar, Čist nor, Kdor zna - Duet Quando

Duo za abrahama

Twist again - Duet Quando

Band duo

Ribari - Duo Quando

Skupina duo ansambli

Ostani z nami - Band duo Quando

GLASBENI DUO MINI BAND za abrahama, poroko, zabavo, fešto, rojstni dan žur | Glasbeni duet skupina duo ansambli

OZVOČENJE:

Skupina Duo Quando vedno pripeljeva s seboj kvalitetno ozvočenje, ki ga nastaviva na primerno jakost glede na željo naročnika. S seboj imava dva daljinska mikrofona na tako da lahko tudi gostitelji sodelujejo: predstavijo sorodnike, povejo kako šalo, z nama zapojejo karaoke in podobno. Imava tudi nekaj malega osvetlitve tako da s svetlobnim efektom polepšava ambijent  ambijent v katerem igrava.

Duo za zabave - Glasbeni duet - Duo Quando

Skupina duo ansambli duet za abrahama poroko festo rojstni dan zur

Duo za rojstni dan

Rock around the clock - Duo Quando

Duo za žur

Sway, Mambo No5, Rock'n roll music

Tugomir Androja (Duo Quando, Skupina Objem)

Bolujem ja boluješ ti

Glasbeni duo mino band Quando

Knockin on heavens door - Quando

Glasbenika glasbenega mini banda dueta za (poroko, abrahama, zabave)  Duo Quando dogodke vodiva, povezujeva praznovanje, animirava goste – skratka prispevava pozitivnemu vzdušju. 

V kolikor bi radi izvedeli še kaj več o naju lahko obiščete najino staro spletno stran: http://freeweb.t-2.net/objem-androja/